A la Carte meny.

Förrätter

Vitlöksbröd  49:-
Cognacsflamberad Räksoppa, serveras med oststång  135:-
Västerbottenpaj med rökt renfilé, Serveras med crème fraiche, rödlök och smörstekta kantareller  135:-
Chevrebakad Smördeg, Serveras med rödbetor, cashewnötter, valnötter och pistageolja  125:-
Lukes Kycklingvingar, Serveras med chipotle dipp och salladsblad  120:-

 

Varmrätter kött

Svensk Oxfiléplanka, serveras med baconinlindad sparris, hemlagat mos, bearnaisesås, svamp och rödvinssås.  259:-
Husets Höstburgare, serveras med ostdressing, cheddar, bacon sallad och pommes  179:-
Lammhamburgare, Serveras med mint och äppeltzatziki, sallad och pommes  179:-
Gnocchi med oxfilé, serveras med Blåmögelost, ruccola och soltorkade tomater  189:-
Kyckling Kiev, Fylld kycklingfilé serveras med dragon och dijonsenapsås, Timjanrostade klyftpotatisar och morötter  195:-
Hjortytterfilé , serveras med kaffesås, sötade lingon, smörstekta brysselkål och svamp och rotfruktstimbal  239:-

Varmrätter fisk

Halstrad Gös, serveras med persiljekryddad potatisballotin, ärtpuré och citronsmör  229:-

Vegetarisk

 
Västerbottenpaj, serveras med crème fraiche, rödlök och smörstekta kantareller  110:-
 Vegetariska Gnocchi, serveras med blåmögelost, ruccola och soltorkade tomater  155:-

Desserter

Jordnötscheesecake, serveras med banan och limeskum  95:-
Krossad äppelkaka, serveras med grekisk yoghurt och valnötter  95:-
Chokladfondant, serveras med glass  89:-
Crème brûlee  80:-