A la Carte meny.

Förrätter

Vitlöksbröd med örtsmör  59:-
Svensk Råbiff från Höglandet, serveras med tryffelmajonnäs med rostad vitlök och mache sallad  135:-
Lågtempad fläsksida med bourbon & bbq-glace, bönsallad och ruccola  125:-
Ceviche i tortillaskål, räkor, lax, tonfisk,  avokado, mango, passion frukt och chili  135:-
Grillad Halloumi serveras på en vårsallad  95:-

 

Varmrätter kött

Oxfiléplanka på höglandskött, serveras med baconinlindad sparris, hemlagat mos, bearnaisesås, svamp och rödvinssås.  259:-
Husets Högrevsburgare, serveras med Gruyeost, bifftomat, rödlök, sallad och jalapenomajonnäs  179:-
Iberico abanicos, serveras med grillad spetskål, baconlindad potatisterrine och rödvinssky  235:-
Majskyckling och sparrisrisotto, serveras med marinerade körsbärstomater och maggiecreme  215:-
Kvällens Husmanskost, Fråga din servis om vad kocken har att erbjuda  129:-

Varmrätter fisk

Grillad kattfisk, serveras med inlagd palsternacka, potatispuré, brynt smöremulison och krasse  235:-

Vegetarisk

 
Oumpfburgare, serveras med bifftomat, isbergssallad och chili/lime dressing  165:-

Desserter

Fläderparfait med citronmeliss, serveras med banan- och limeskum  85:-
Crème brûlee  80:-
Liten hallonkaka & chokladbit  20:-
Friterad chokladkaka, serveras med salta mandlar och vaniljglass

Lime och avokado cheesecake

 105:-

 

95:-