A la Carte meny.

Förrätter

Vitlöksbröd   65:-
Svamptoast med höstsallad 125:-
Flamberad räksoppa serveras med vitlöksbröd. 115:-
Halstrad Pilgrimsmussla serveras med jordärtskockspuré, knaprig bacon, svartvinbärs- och balsamicoulis  129:-

 

Varmrätter kött

Vildand (örter och enbär) serveras med potatis och västerbotten terrin, palsternackspure, calvadossås, syltade trattkantareller/kantareller 220:-
Fläskfiléragu med svamp, persilja, dijonsenap, serveras med gnocci 185:-
Svensk oxfiléplanka baconlindad sparris, hemlagat mos, bearnasiesås, svamp och rödvinssås 259:-
Höstburgare med spenat, bifftomat, picklad rödlök, pepparjack ost och rostad aiolidressing 179:-

 

Varmrätter fisk

Halstrad röding serveras med dragon och citrusrisotto, rostad blomkål och sotade morötter 225:-

 

Vegetarisk

 
Förrätt:
Svamptoast med höstsallad
 125:-
Huvudrätt:
Vegetarisk pizza med champinjoner, rödlök, soltorkade tomater, sparris, jalapeno och svart munkost
165:-

 

Desserter

Ostkaka med hjortronsylt och grädde 85:-
Trippelchokladkaka 90:-
Créme brulée severas med pepparkaka och mandel 85:-
Hallon och chokladbit 20:-