A la carté meny.

Förrätter

Öjeby toast, kräftstjärtar, dill, västerbottenost, kummin 125:-
Fisksoppa med vitlöksbröd, röd thaicurry, citrongräs, limeblad, rotfrukter  95:-
Ankleverpaté, apelsin & betchutney på smörstekt bröd  115:-
Vitlöksbröd med ajvar relish, persilja, vitlök, avjar relish på ciabatta 49:-
Prosciutto, ruccolabädd med oliver, fikon och marmelad 99:-

Varmrätter kött

Svensk Ryggbiff, sparris, chipotlecreme, vitlök serveras med potatis & jordärtkocksgratäng 249:-
Husets högrevsburgare, källarrökt bacon, ruccola, cheddar, tryffelmajonnäs  165:-
Svensk Oxfiléplanka, baconlindad sparris, hemlagat mos, bearnaisesås, svamp och rödvinssås 259:-

Varmrätter fisk

Fisksoppa, röd thaicurry, citrongräs, rotfrukter & limeblad 175:-
Halstrad röding, vårsallad med rädisor, vårlök, sparris, potatis, dillmajonnäs och citron 239:-

Vegetarisk

 
Butternutsoppa, rostade pumpakärnor, cayenne och fröknäcke 95:-
Blomkålscarbonara, bakad blomkål med valnötter och lök  155:-

Desserter

Rabarberkompott, vaniljpannacotta med äppelhjärta och mördeg 80:-
Chokladfudge cake ”Rocky way”, marshmallows, nötter och fudge i en härlig blandning 89:-
Hjortronparfait, grapefrukt, rosmarinsirap och kanderade valnötter 80:-
Creme brûlee, serveras med jordgubbar på toppen 85:-
Ostkaka, lagad med mjölk från Slättna gård, serveras med jordgubbsylt och grädde 85:-