Boka er konferens hos anrika Eksjö Stadshotell

Är det dags att boka in en konferens? Kom till oss på Eksjö Stadshotell så ser vi till att ni får den lugna konferens i Småland som ni önskar. Med ett hotell som daterar tillbaka till 1862 får ni möjlighet att hålla er konferens i Jönköpings län i en anrik miljö under kristallkronor med en känsla av det förflutna. Allt mitt i stadens hjärta.

Fullt utrustade konferenslokaler

I våra konferenslokaler erbjuder vi all den tekniska utrustning ni kan tänkas behöva under konferensen – från trådlöst internet till fullt integrerade LCD projektorer. I priset ingår bl.a. frukt, godis och isvatten, vilket gör att ni har allt på plats för en effektiv konferens. När dagen är slut väntar en specialmeny specifikt framtagen för konferenser i vår smakfullt inredda restaurang. Om ni så vill kan ni avsluta kvällen med en drink på vår mysiga veranda, och önskar ni övernatta bjuder vi på Sviten till någon i sällskapet utan extra kostnad.

Svensk pärla på bekvämt avstånd

Få den konferens som ni önskar på Eksjö Stadshotell och upplev denna svenska pärla med dess lugn. Med alla de större städerna i Sverige på bekvämt avstånd kan ni enkelt ta er hit med både bil och tåg. Välkomna med er konferensbokning!

Kontakta oss för offert på konferens hos oss i Eksjö, Småland. Bokning: 0381 – 130 25 eller konferens@eksjostadshotell.se