Konferensaktiviteter

Seg Way 1 timme

segwayEventet startar med en kort teoretisk genomgång som följs av praktisk träning och en stunds fri åkning. Innan hindren kommer in i den avslutande leken som alltid sker på tid. Här är det roligt att dela in sig i lag och tävla mot sina arbetskollegor.

300: -/person

Stadsvandring 1 timme

trästadVåra kunniga guider tar er med på en spännande resa genom en av Sveriges bäst bevarade trästäder. Upplev Gamla stans gårdar och gränder och hör historien om eldsvådorna, hantverken & hur människorna levde förr. Eksjö fick sina stadsrättigheter av Erik av Pommern redan år 1403.

60: -/person

 

Bowling 1 timme

bowlingHär kan man tävla som lag eller enskilt.

190: -/bana

Provning av alla dess slag 1 timme

champagne 1Här kan man välja på olika provningar av dryck. Man kan även prova kombinationen av dryck och tillbehör. Eller varför inte välja en doftprovning tillsammans med vin.

Pris beroende på provningens utformning.

Riskutbildning (halkkörning)

bilTillsammans med Eksjö trafikutbildning kan vi skräddarsy en bra aktivitet som både är rolig och som ni kommer att ha nytta av. Utbildningen anpassas efter era önskemål, antal och tid.

Pris beroende på utbildningens utformning.

Etikettdoktorn

mats danielssonMats Danielsson är en av våra svenska auktoriteter inom området vett & etikett och framgångsrikt bemötande,  både i affärslivet & privat.  Det brukar bli många glada skratt när han pratar vett & etikett. Mats skräddarsyr föreläsningar efter kundens behov och önskemål.

Pris beroende på föreläsningen.

 

Samtliga priser är exklusive moms.